2010-05-31

Skepp från Kittim ?
  Det profetiska ordet - i 4 Mos. 24:24 och i Daniel 11:30 - talar om ett visst moment i den stora slutuppgörelsen, då " skepp från Kittim ska komma.." .

  Mina tankar går just till det ordet när jag nu på morgonen läser om den vidare  händelseutvecklingen omkring projektet "Ship to Gaza" som har utgått från Skandinavien och Stockholm, mellanlandat i europeiska hamnar och på Cypern, för att nu möta ett ganska  kallblodigt israeliskt motstånd. 
-


  


- gamla skepp - och nya..
D.v.s. fundamentala förhållanden i världordningen, urgamla konflikter,  ligger redo, medan det profetiska ordet går i fullbordan. Ser vi inte redan konturerna av de profetiska arketyperna på den relativt samtida scenen?
  " Så säger Herren, HERREN: Du är ju den om vilken jag i forna tider talade genom mina tjänare, Israels profeter, som i de tiderna, år efter år, profeterade om att jag skulle låta dig komma över dem."         - Hesekiel 38:17SR - Cecilia Ude´n: " ..man har lyckats få ut twitter-meddelanden.." - , BBC: "The six-ship flottilla left international waters off the coast of Cyprus on Sunday and was expected to arrive in Gaza later on MondayAndra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: