2013-01-21

Yahoo har ändrat sitt koncept för användare

Tidigare när jag ville logga in på mitt e-mailkonto på "Yahoo" möttes jag av detta koncept:"Det finns en ny härskare över det digitala värdsalltet. DU."
Numera är det ett annat koncept som möter.

  Jag funderade någon gång litet på det där med att vara "härskare över det digitala världsalltet" - det är klart, om man tar i beaktande att den vanlige gräsroten som är en av många hundratals miljoner användare på internet har en möjlighet att komma till tals med sin samtid och sin omvärld, då är det onekligen tacksamt, att bli uppmuntrad att göra det.
  Och inte minst när man dessutom tar i beaktande de politiska och ekonomiska makthavarna med sina olika kategorier av kulturelit, som inte sällan sätter agendan för vad som är lämpligt eller olämpligt att uttrycka...
- i öst och i väst.
  Då kan den enskilde finna ett värdefullt tillfälle att eventuellt  kasta in litet grus i maskineriet.

  Men "härskare över det digitala världsalltet" ???
   Jag vet inte, kanske insåg Yahoo något av vad jag själv funderade litet på, och valde att undvika detta slag av anrop, för att inte fresta till högmod.

   Hursomhelst:  "Högmod går före fall", säger ett gammalt pålitligt bibelord - Ords. 16:18 DN "564 miljoner kineser använder internet"
Resume´"Internet i siffror 2012"

 

  Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: