2013-10-27

En god,rysk tanke

Sveriges och Norges utrikesministrar ska "läxa upp" sin ryske kollega , enligt ett TT -telegram

Citat: Norges nye utrikesminister Børge Brende (Høyre) avser att ta upp Rysslands omstridda förbud mot ”homosexuell propaganda” med sin ryske kollega Sergej Lavrov i norska Tromsø i morgon. Brende har rådgjort med Carl Bildt (M) om taktiken. 

Förbudet lär rikta sig mot homosexuell propaganda "ibland minderåriga".

Det finns nog en hel del som det skulle vara värt att "läxa upp" Ryssland för i dagsläget, men inte för den lag som faktiskt är formulerad på ett sådant vis, att det är fara värt att inte bara Norge och Sverige drar på sig en större motståndare än Ryssland. Det är ju många som redan har protesterat, och avser att protestera.

  Men, det var ju Kristus själv som varnade dem som "förför" någon av de små som tror på Honom! Och den ryska lagen som förbjuder homosex-propaganda ibland minderåriga kan  ligga i linje med dessa ord från Frälsarens mun.

  Hur ska vi veta att den inte gör det?

 Minderåriga är små. 
I Ryssland finns det många sådana små som tror på Kristus.Men den som förför en av dessa små som tro på mig, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och han sänktes ned i havets djup. Ve världen för förförelsers skull! Förförelser måste ju komma; men ve den människa genom vilken förförelsen kommer!

                                                           (sagt av Jesus, enligt Matteus evangelium kap. 18:6 - 7)

 Aftonbladet, Skånskan, DagenBloggat: 1


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer: