Fortsätt till huvudinnehåll

Information eller hot?

 Dmitrij Medvedev återvänder till temat "Apokalypsen". Idag har han skrivit ett inlägg på sitt Telegram-konto. Vad vill  denne Medvedev - informera eller hota? Lägg märke till hur förnedrande han uttrycker sig om Ukraina.


"Sunak, Scholz, Macron , norska, finska, polska och andra ledare från NATO-länderna talar om att 'vi måste förbereda oss på ett krig med Ryssland'. Och även om Ryssland många gånger har sagt att det inte finns några planer på en konflikt med NATO-länderna och EU, så fortsätter detta ytterst farliga ordande om detta tema. Orsakerna är uppenbara. Det är nödvändigt att vända bort väljarnas uppmärksamhet så att det blir möjligt att satsa mångmiljardbelopp på det motbjudande, nationalistiska 'Ukraina'. Det är ju gigantiska summor som ägnas – inte åt sociala frågor – utan åt att kriga i ett för skattebetalarna främmande och utdöende land, vars befolkning flyr ut över Europa och terroriserar de lokala invånarna. Därför proklamerar ledarna för dessa länder dagligen: man måste förbereda sig på ett krig med Ryssland och på att fortsätta hjälpa Ukraina, och följaktligen att skicka mer tanks, granater, drönare och andra vapen.

   Men alla dessa europeiska ledare ljuger cyniskt för sina medborgare. Om - Gud förbjude! - ett sådant krig inträffar, så kommer det inte att utvecklas enligt den militära specialoperationens scenario. Det kommer inte att genomföras i skyttegravar medelst artilleri, pansar, drönare och elektroniska hjälpmedel.

    NATO är ett enormt militärt block, medborgarna i alliansens länder omfattar nästan en miljard människor. Och deras sammanlagda militärbudget kan uppgå till en och en halv triljon dollar.

Därför, med tanke på hur våra militära potentialer inte kan likställas, så har vi helt enkelt inget val. Svaret kommer att bli asymmetriskt. För att försvara vårt lands territoriella integritet kommer ballistiska missiler och kryssningsmissiler att användas med särskilda stridsspetsar. Detta grundar sig på våra dokumenterade militära doktriner, och de är av alla väl kända. Och detta är själva den ökända apokalypsen. Slutet på allting.

 

Därför måste de västliga politikerna tala om den bittra sanningen för sina väljare, och inte hålla dem för att vara idioter utan hjärnor. Utan förklara för dem, vad som i själva verket kommer att inträffa, och inte upprepa lögnaktiga mantra om att förbereda sig för ett krig med Ryssland".

 

MSN, Newsweek


x

Kommentarer

Levi sa…
En indirekt kommentar till artikeln, om att tala förnedrande om Ukraina, ryska sändaramatörer har kopplat upp en sändare på 80m-bandet kortvåg där de "spyr" ut oegentligheter och förnedrande uttryck om Ukraina, konstigt att huvudorganet för dessa sändaramatörer tillåter detta, jag är ju ingen fena på ryska direkt, men förstår ju att det är hemskheter om Ukraina.Jag har utrustning där jag kan lyssna på olika frekvenser,numera bara lite spontant, broder Levi

Populära inlägg i den här bloggen

Kurajev avkragad

 Som det har lutat åt efter den under många år verksamme, rysk-ortodoxe diakonen, Andrej Kurajevs, stundtals ganska häftiga kritik mot sin kyrka, har patriark Kirill äntligen fattat sitt beslut och fråntagit honom ämbetet. Andrej Kurajev Han har inte bara fråntagits rätten att undervisa i ett teologiskt seminarium, som fallet var i början av 2014 .      Han har inte bara hotats med att hans ämbete ska tas ifrån honom, som skedde på våren 2021 . Han har fråntagits sitt ämbete - av nämnde Kirill. Publikationen " Novye Izvestija " skriver:". .den 28:e April undertecknade patriark Kirill en ukas om att frånta diakonen Andrej Kurajev hans kyrkliga ämbetstitel p.g.a. hans fortsatta 'destruktiva verksamhet' och uteblivna 'tecken på ånger'. På det viset avlägsnade den Ryskortodoxa kyrkans ledare också det anstånd som hade funnits sedan två år tillbaka ". Kurajev själv kommenterar detta bl.a. så: "Att vara i kompanjonskap med den som patriark Kirill gjo

Hövdingar till fots?

    “ Jag har sett trälar färdas till häst och hövdingar få gå till fots såsom trälar ” -          Pred. 10:7   Påskveckan kan bli dramatisk. Den ryske presidenten har nyligen fått över sig en arresteringsorder för den internationella krigsförbrytartribunalens räkning.  En tidigare amerikansk president kan bli  arresterad.       Metropoliten Pavel från grottklostret i Kiev har skickats i husarrest av ukrainska myndigheter i samband med en uppgörelse om rätten att uppehålla sig och fira gudstjänst i det sakrala komplexet . Besinnar någon av dem den väg som Herrarnas herre och Konungarnas konung gick, då han blev tillfångatagen i Getsemane örtagård, och en av hans lärjungar drog ett svärd och högg av den judiske översteprästens öra?   " Och en av dem högg till översteprästens tjänare och högg så av honom högra örat. Då svarade Jesus och sade: 'Låten det gå så långt.' Och han rörde vid hans öra och helade honom " - Luk. 22:50-51 " Och tjänarens namn

Fri eller fängslad på webben?

  Det världsvida nätet - www - lades ut för allmänt bruk av amerikanerna under 90-talets senare hälft. Efterhand har alltfler också tagit det i bruk - globalt. Ryssarna inte minst, och det på ett vis, stundtals, som kommer mig att tänka på ett ord av Lenin: "Kapitalisterna kommer själva att sälja det rep åt oss varmed vi ska hänga dem". Det är bara det att de ledande politiska krafterna i Ryssland idag inte längre är kommunister... x Panic and possibility : What workers learned about AI in 2023